Scholen

dagjemaken.nl voor het onderwijs

Naast het maken van een lipdub biedt dagjemaken. nl onderwijsinstelingen verschillende totaal programma's op maat aan, onderdelen kunnen zijn;

  • televisie maken;
  • commercial maken;
  • magazine maken;
  • foto strip maken;
  • lipdub maken;
  • de Media Experience.

De programma's zijn speciaal ontwikkeld voor scholieren die graag eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de media. Ook is het een uitstekende manier om mediaproject af te sluiten of juist de activiteit in het mediaproject te integreren. Alle concepten kunnen aangepast worden naar de wens van de instelling of school en zijn ook met elkaar te combineren.

Onze programma's zijn geschikt voor leerlingen uit het voortgezet of hoger onderwijs. Of je nu met de hele klas komt of een enkele leerling, een bezoek aan onze studio's zal een onvergetelijke belevenis zijn. De leerlingen zullen maximaal worden aangesproken op hun creativiteit en nieuwsgierigheid. Het is ook mogelijk om dagjemaken.nl naar jullie school of instelling te halen.

Vakmensen staan voor de leerlingen klaar om hun kennis over te dragen.

Reactie C.S.G. Ulbe van Houten (televisiemaken)

"Vooral de opnames maken vonden ze erg leuk! De leerlingen waren erg enthousiast! Kortom, we zijn erg tevreden over televisiemaken en willen dit volgend jaar wel weer doen. Alle leerlingen waren over de dag erg tevreden, ze hebben gemiddeld een 7.7 gegeven. De docenten vonden het ook leuk."

dagjemaken,nl is Cultkuurkaart acceptant en kan tegoeden op CJP-passen c.q. cultuurkaarten aannemen (geldig voor instellingen en scholen met leerlingen tot 21 jaar).

 
Deel deze pagina: