Lipdub maken

Maak je eigen videoclip met een lipdub! Lipdub is de nieuwste rage vanuit Amerika die nu ook Nederland heeft veroverd. Een lipdub is een spontaan opgenomen filmpje waarin je je favoriete nummer nasynchroniseert. Het maken van een dagjelipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Programma

Hoewel een lipdub eruit ziet als een spontaan opgenomen filmpje, zul je merken dat er behoorlijk wat voorbereiding aan vooraf gaat. Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van de groep. 

Allereerst wordt er natuurlijk een nummer gekozen waar jullie een leuke clip bij maken. Dan komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe gaan jullie dit doen? Vervolgens zijn de repetities en opnamen: Let’s roll!!

Je doet alles zelf: storyboard maken, scenario schrijven, setdressen, geluid, licht en de regie. De opname wordt verzorgd door een cameraman met behulp van een professioneel harnas voor een stabiel beeld. Na de opnamen starten we direct met de montage. Dagjemaken.nl zorgt voor een vakkundige begeleiding van ervaren professionals uit medialand.

Een lipdub kan niet gek genoeg zijn, letterlijk alles wordt er uit de kast getrokken om de clip zo leuk mogelijk te maken: jurken, pruiken, make-up… en natuurlijk die té gekke danspasjes erbij!

Na een enerverend dagjelipdubmaken.nl is er direct een tastbaar eindresultaat: de eigengemaakte videoclip op DVD. Deze wordt vertoond op groot scherm, een hilarisch moment!

Duur

  • één dagdeel
  • één dag

Groepsgrootte

Een dagje beeld en geluid is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Thema's

De thema’s die je tijdens de experience beleeft zijn geheel naar eigen keuze. Beeld en Geluid biedt je de mogelijkheid om zelf de wereld van media en entertainment te ervaren.

Ontdek datgene dat jij zelf interessant vindt!

Catering

Wij verzorgen graag de catering voor de gehele dag

Informatie?

Vraag hier naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

 
Deel deze pagina: